Van Hoof Produkties
experts voor al uw wensen

OVER VAN HOOF PRODUKTIES
Al ruim 40 jaar organiseert evenementenbureau Van Hoof Produkties uit Eindhoven geslaagde evenementen. Bij ieder evenement willen we de gasten verrassen en een onuitwisbare herinnering meegeven. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar.

ONZE AANPAK Groots en meeslepend. Of juist klein en intiem. Bij Van Hoof Produkties is niets te gek. Alles hangt samen met de reden waarom en hoe u uw evenement wilt laten organiseren. Wij halen alles uit uw evenement wat erin zit. Daarom gaan wij altijd het gesprek aan: gelijke verwachtingen, open vizier, de juiste verrassingen en een solide script om uw doelstelling te garanderen.

De geschiedenis

VROEGER 40 jaar kennis en ervaring, dat is niet niks. We hebben bijna alles al eens gedaan of gezien en weten dus als geen ander herhalingen te voorkomen en vernieuwende concepten te bieden. Evenementenbureau Van Hoof Produkties is opgericht door Harry en Els van Hoof. Als dirigent van o.a. het Metropole Orkest en het Eurovisie Songfestival en als componist/arrangeur heeft Harry van Hoof een indrukwekkende carrière opgebouwd in de muziek- en tv-wereld. Els van Hoof zorgde altijd voor een vlekkeloze organisatie van de evenementen.

NU Wouter Berkhout en Toon van Hoof, beiden al vele jaren werkzaam in het bedrijf, hebben Van Hoof Produkties in 2009 overgenomen. Met oog voor detail, verfijnde precisie en een enorm inlevingsvermogen werken zij iedere dag, samen met de collega's, aan bijzondere evenementen. Gastheerschap en ontzorgen zit in hun bloed en dat is waar het uiteindelijk altijd om gaat: mensen moeten zich thuis voelen in de speciale omgeving dat een evenement kan bieden.

Wilt u kennis maken met evenementenbureau Van Hoof Produkties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.