Vacature Junior Office & Eventmanager

 

In deze afwisselende functie maak jij iedere dag het verschil. Als Office & Eventmanager ondersteun jij onze Senior Eventmanagers, op kantoor én tijdens onze mooie evenementen. Samen creëren we bijzondere momenten, waar we hard naar toe werken en tevreden op terug kijken. En jouw rol hierin? Dat kan van alles zijn: het mee opzetten of uitwerken van de plannen, het event live mee coördineren of zorgen voor een indrukwekkende case op de website.

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Vaak ben jij lekker aan het werk in ons kantoor in Eindhoven, dichtbij Strijp-S. In de ochtend werk je aan een inspirerend voorstel voor een bestaande klant. Ook sta je een aantal relaties te woord. In de middag werk je aan een draaiboek van een bedrijfsopening. Je bent iedere dag belangrijk als solide basis in ons kantoor en zorgt ervoor dat de rest van het team zich zoveel mogelijk kan focussen op hun kerntaken. Ad-hoc werken? Dat gaat zeker gebeuren. Maar jij hebt altijd het overzicht.

 

Wie ben jij?

Als mensen jou omschrijven, dan zijn de eerste woorden: een echte aanpakker, stressbestendig en georganiseerd. Natuurlijk heb je goede communicatieve vaardigheden zodat je Van Hoof met trots en zonder spelfouten kunt vertegenwoordigen. Wat we nog meer verwachten?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Resultaatgericht
  • Bekend met Microsoft Office
  • Ervaring met Indesign en Photoshop is een pre
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In het bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden wij?

Van Hoof Produkties biedt een uitdagende fulltime (40 uur) baan waarbij je snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Naast een fijne werksfeer is er uiteraard ruimte voor jouw ideeën en krijg je de kans mee te groeien.

 

Enthousiast? Dan zijn wij het ook!

Is deze functie op jouw lijf geschreven en voldoe je aan de functie-eisen? Dan zien we jouw CV en onderbouwde motivatie graag voor 3 februari 2020 tegemoet via vacature@vanhoofprodukties.nl.

 

Over Van Hoof Produkties B.V.

Van Hoof Produkties B.V. koppelt ruim 35 jaar kennis en ervaring aan evenementen, incentives en entertainment. Het creëren van de juiste sfeer op treffende momenten zit ons in het bloed. Iedere ontmoeting succesvol en vol verrassingen. Meer informatie over ons: www.vanhoofprodukties.nl .